Pieter van Bakel

Associate partner
Mijn ultieme doel is mensen die stap te laten zetten waarvan ze vooraf niet gedacht hadden die stap te kunnen maken.

Vaak is er verschil tussen datgene wat je zegt en wat je doet. Dat verschil laten zien en verkleinen daar ligt mijn passie. Ik ben ervan overtuigd dat mensen kunnen veranderen door ze te leren hun eigen, vast patronen te zien.
Mijn klanten schetsen mij als een trainer pur sang: energiek, gedreven en direct.

"Ik ben ervan overtuigd dat mensen kunnen veranderen door ze te leren hun eigen, vast patronen te zien."

Vanuit een constructieve en karaktervolle houding stel ik vragen die de ene keer scherp zijn en de andere keer met een creatieve draai vanuit een ander gezichtspunt het vraagstuk benaderen. Je eigen ervaringen zijn het startpunt van jouw leerproces. Ervaringen doe je op, outdoor is wezenlijk in mijn werk. In de dynamiek van actie laat ik je zien en voelen hoe jij en anderen zich gedragen.

Nooit vergeten, je focus bepaalt je realiteit.